Erasmus+ projekt

Erasmus + Key Activity 2 projekt “White Rose”

Puno vremena sam posvetila Erasmus+ KA2 projektu White Rose, koji je započeo 1.9.2017 i završava 31.8.2019. Partneri smo u projektu s još 6 zemalja, od kojih je Italija nositelj projekta, a Norveška, Belgija, Francuska, Engleska i Španjolska partneri. Tema projekta je nasilje nad ženama, a mi na informatici i u školi osim što aktivno sudjelujemo u svakom LTTA i TM sastanku, zaduženi smo i za tehničku podršku. 

Izradila sam web stranicu projekta  , 3D privjesak za ključeve koje smo isprintali za sve učenike i nastavnike u projektu, snimke naših Skype sastanaka, video materijali aktivnosti poput obilježavanja dana Ade Lovelace, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i Dana žena.

Na kraju samog projekta, nakon završenih 7 mobilnosti, ponjunenog Mobility Toola, raznih izvještaja, videa, prezentacija, kampanje, još me samo čeka Završni izvještaj. Moram se zahvaliti Mirelli Anversa Grasso za odlično vođen projekt, za pomoć nama neiskusnima i razumijevanje kada su u pitanju organizacijske aktivnosti. Za kraj realizirana je i mobilnost na Martinique, južnoametički departman Francuske koji mi je bio nezaboravno iskustvo, evo par fotografija,

Martinique, 28.4.2018 –  4.5.2019